Circulaţia pe o o porţiune din Valea Oltului, închisă în reprize de câte 15 minute, până la sfârşitul lunii mai

restrictii_circulatie

Circulaţia rutieră este închisă, pe Drumul Naţional 7, între Călimăneşti şi Brezoi, în reprize de câte 15 minute, începând de ieri şi până la sfârşitul lunii mai, pentru efectuarea unor lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au declarat că circulaţia rutieră este închisă în reprize de aproximativ 15 minute, între orele 8.00 şi 18.00, de luni până joi, şi în intervalul orar 8.00 – 12.00 de vineri până duminică, scrie Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, pe Drumul Naţional 7, între kilometrii 198+300 metri şi 201 + 858 metri, se vor executa lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi închisă în reprize de aproximativ 15 minute. El a adăugat că lungimea sectorului de drum în lucru nu va depăşi 100 de metri, iar circulaţia va fi dirijată de piloţi de trafic.
Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2017

Bancul zilei

CIA caută să angajeze un agent-asasin. La sfârşit, rămân trei finalişti: doi bărbaţi şi o femeie. Testul final: primul bărbat este dus lângă o uşă, i se dă un pistol şi i se spune că dincolo de această uşă, pe

Sumarul ediției de joi, 27 iulie 2017

Top