Vâlcea: Prins după ce a furat bunuri de 800 de lei dintr-o casă

retinut


Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata (Vâlcea) au probat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru furtul mai multor bunuri, dintr-o locuinţă, din comuna Copăceni, în valoare de peste 800 de lei. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 24/25 martie, B.I.A., de 36 ani, din comuna Copăceni, ar fi sustras dintr-o locuinţă şi anexele gospodăreşti, din localitate, o pompă de apă, cablu din cupru şi alte bunuri, în valoare totală de peste 800 de lei.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta susţinând că a valorificat toate bunurile sustrase.


În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.


Autori
Etichete , , , ,

Comenteaza acum

Alte stiri

17 octombrie 2017

Vâlcea: Fetiţă de 6 ani, accidentată pe trecerea de pietoni

O fetiţă de 6 ani a fost accidentată, în urmă cu puţin timp, pe strada Stolniceni din Râmnicu Vâlcea. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii IPJ Vâlcea, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În ...

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top