10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: A lovit două maşini parcate regulamentar şi a fugit de la faţa locului

Vâlcea: A lovit două maşini parcate regulamentar şi a fugit de la faţa locului

Un bărbat de 62 de ani din municipiul Drăgăşani este cercetat de Poliţiştii rutieri din localitate după ce a produs un accident rutier şi a fugit de la faţa locului, dar şi pentru refuzul de la prelevarea de monstre biologice. Mai mult, el nu poseda nici permis de conducere la momentul producerii evenimentului rutier.
Astfel potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 21 februarie., în jurul orei 19.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Gării, din municipiul Drăgăşani.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că şoferul unei autoutilitare, înmatriculată în Bulgaria, a intrat în coliziune cu două autoturisme staţionate regulamentar, după care a părăsit locul faptei. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.
În urma cercetărilor efectuate şi a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute în cauză, poliţiştii au stabilit că, şoferul autoutilitarei, la momentul coliziunii cu celelalte două autoturisme staţionate, a fost F.D., de 62 de ani, din municipiul Drăgăşani, pe care l-au depistat în incinta unui bar, pe strada Primăverii, din municipiul Drăgăşani.
Bărbatul în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge. Totodată, cu prilejul cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Faţă de conducătorul auto în cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de probe biologice de sânge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS