10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaRâmnicu Vâlcea: Directorii unităţilor şcolare din municipiu au semnat contractele de management

Râmnicu Vâlcea: Directorii unităţilor şcolare din municipiu au semnat contractele de management

Ceremonia de semnare a contractelor de management de către directorii unităţilor şcolare din Râmnicu Vâlcea a avut loc astăzi  în Sala de Consiliu a Primăriei. La eveniment au participat inspectorul general şcolar Andra Bică, primarul Mircia Gutău, viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi reprezentanţi ai Primăriei municipiului şi ai Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Înainte de semnarea efectivă a acestor documente de către cei 28 directori şi directori adjuncţi reprezentând 19 unităţi de învăţământ din municipiu, primarul Mircia Gutău a prezentat succint principalele proiecte ale administraţiei locale pentru anul 2017 referitoare la construirea de noi localuri şcolare, săli de sport sau modernizări ale clădirilor existente şi i-a asigurat pe cei prezenţi că vor găsi întotdeauna un partener de dialog la Primăria municipiului. Totodată, inspectorul general şcolar Andra Bică i-a felicitat pe principalii protagonişti ai acestei acţiuni pentru succesul obţinut în urma unui proces de selecţie dificil şi de lungă durată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS