3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaTamponare cu şapte autovehicule pe Valea Oltului

Tamponare cu şapte autovehicule pe Valea Oltului

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 10.00, a avut loc pe DN 7 – Călimăneşti, la km 199 + 700 m, în apropierea Viaductului Cârligul Mic, o tamponare în lanţ. Pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, pe sensul Râmnicu Vâlcea – Sibiu, un tir a lovit în partea din spate un autocar, iar acesta din urmă a lovit cinci autovehicule care se aflau în faţa sa, oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulaţiei pe viaduct.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv conducătorul auto al tirului şi un pasager din autocar, care au fost preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Având în vedere implicarea mai multor autovehicule, dintre care şi un autocar cu 19 persoane,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a dispus ca primă măsură aplicarea Planului de intervenţie „Cod Roşu”, iar prin prisma consecinţelor măsura a fost ridicată la ora 10:15. În prezent, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS