Vâlcea: Arestat preventiv, după a accidentat mortal o persoană şi a fugit de locul faptei

Conducătorul auto de 21 de ani, din comuna Fârtăţeşti, care a accidentat mortal, miercuri noaptea, un bărbat de 60 de ani, pe DJ 677A, în comună, o persoană, a fost prezentat, ieri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.  Magistraţii au admis propunerea procurorului caz, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. După producereaa accidentului, autorul a părăsit locul faptei, iar, joi, în jurul ore 1.30, a fost identificat . Şoferul, A Florin, de 21 de ani, nu poseda permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea, marca Audi, nu era înmatriculat. De asemenea, tânărul prezenta o alcoolemie de 0,06.

Tânărul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Comenteaza acum

Alte stiri

16 august 2017

A dispărut de la locul de muncă

Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unui bărbat care, la data de 12, a plecat de la locul de muncă din sectorul 6 și nu a revenit la domiciliu. Persoana dispărută se numește ILIE ALEXANDRU, este în vârstă de

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top