24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaFabrică de tapiţerii auto, inaugurată la Râmnicu Vâlcea

Fabrică de tapiţerii auto, inaugurată la Râmnicu Vâlcea


Faurecia, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume a inaugurat astăzi la Râmnicu Vâlcea cea mai modernă fabrică de tapițerii auto a grupului în prezența unor reprezentanți ai autorităților centrale, a conducerii globale a grupului și a angajaților.

Având o suprafață totală de 12.000 m2, fabrica dispune de o zonă de producție ergonomică, echipată cu sisteme moderne de ventilație și de o cantină ce poate deservi un număr de 2000 de angajați. În  2016, 280.000 de mașini vor  fi echipate cu tapițerii de înaltă calitate produse de Faurecia la Râmnicu Vâlcea.

Utilizând tehnologii de vârf în procesele de tăiere și coasere, cei 1.200 de angajați vor produce tapițerii textile și de piele la standarde de înaltă calitate pentru unii dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto. Materialele din care sunt realizate cele peste 500 de tipuri de tapițerii sunt achiziționate în proporție de 75%  de la furnizori locali.  În  2016, 280.000 de mașini vor  fi echipate cu tapițerii produse la Râmnicu Vâlcea.

Noua fabrică Faurecia de la Râmnicu Vâlcea se alătură proiectelor de succes ale companiei de la Tălmaciu (Scaune auto), Craiova (Tehnologii de Control a Emisiilor), Pitești (Sisteme de Interior).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS