16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcean arestat preventiv pentru mai multe furturi din autoturisme

Vâlcean arestat preventiv pentru mai multe furturi din autoturisme

În perioada aprilie – august 2016 pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizate şi înregistrate mai multe furturi din autoturisme.
În urma activităţilor specifice poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, compartimentul Furturi din auto, au stabilit că persoana bănuită de comiterea furtului este T. Marius, de 36 de ani, din municipiu Rm. Vâlcea.
Sub supravegherea procurorului, s-a obţinut mandat de percheziţie la domiciliul acestuia fiind identificate mai multe bunuri, documente de identitate ale persoanelor vătămate şi sume de bani, fiind reclamate anterior ca sustrase din autoturisme. toate acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În urma probatoriului administrat, a rezultat că bărbatul ar fi comis 7 furturi din autoturisme, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 12.000 de lei. Poliţiştii au dispus faţă de acesta reţinerea pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost  prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz, emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS