6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Acţiune în zona turistică Voineasa - Vidra - Obârşia Lotrului

Vâlcea: Acţiune în zona turistică Voineasa – Vidra – Obârşia Lotrului

Poliţiştii din  Băile Olăneşti au acţionat pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, disciplinizarea participanţilor la traficul rutier, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor suspecte şi a bunurilor rezultate în urma comiterii de infracţiuni pe raza de competenţă. Astfel au fost controlate 15 de autovehicule şi legitimate 24 de persoane şi au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 850 de lei.
De asemenea, poliţiştii au efectuat activităţi pentru asigurarea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea activităţi de cerşetorie şi vagabondaj.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţie Staţiunii Voineasa au acţionat ieri, în intervalul orar 6.00-14.00, în zona turistică Voineasa – Vidra – Obârşia Lotrului pentru prevenirea şi combaterea riscului rutier dar şi respectarea normelor legale.
Poliţiştii au legitimat 29 de persoane, au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 11.500 de lei.

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale Pietrari, Postului de Poliţie Şuşani şi Pesceana au acţionat pe raza de competenţă pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, disciplinizarea participanţilor la traficul rutier, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor suspecte şi a bunurilor rezultate în urma comiterii de infracţiuni.
Astfel, au fost depistaţi 2 conducători auto în comuna Şuşani şi Pesceana în timp ce conduceau mopede neînmatriculate şi fără a poseda permis de conducere.
Totodată în comuna Bărbăteşti, poliţiştii au depistat un bărbat de 33 de ani în timp ce conducea fără a deţine permis de conducere un autovehicul care nu avea încheiată poliţă de asigurare obligatorie, avea certificatul de înmatriculare reţinut, iar inspecţia tehnica periodica era expirată. De asemenea, în jurul orei 02.00 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au depistat un bărbat de 35 de ani,  la volanul unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.48mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au aplicat măsurile legale ce s-au impus, continuând cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni rutiere.
NU UITA! Tu eşti singurul care poate decide asupra viitorului tău!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS