10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bătrână moartă în incendiu

Vâlcea: Bătrână moartă în incendiu

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în data de 27 mai 2016, la ora 04.48 pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament din Râmnicu Vâlcea, potrivit voceavalcii.ro.
Flăcările s-au declanşat în bucătăria unui apartament situat în Blocul C2 de pe strada Regina Maria, aflat în proprietatea lui V.G. în vârstă de 79 de ani.

Flăcările s-au declanşat în dormitorul apartamentului, iar la sosirea pompierilor, proprietarul se afla în bucătărie fără puls. A fost scos într-un loc sigur de către echipajul SMURD care a efectuat manevre de resuscitare. Din păcate pentru salvarea acestuia nu s-a mai putut face nimic. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte apartamente din apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma folosirii unei lumânări pentru iluminatul apartamentului proprietarul nerespectând regulile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS