14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi băuţi la volan

Vâlcea: Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii Secţiei 10 Rurală Măciuca, aflându-se ieri după amiază în efectuarea serviciului de patrulare intercomunală pe raza de competenta, au depistat pe raza comunei Făureşti, pe G. Gheorghe, din municipiul Drobeta  Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, conducând pe DJ 644 un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital Drăgăşani în vederea recoltării de probe biologice.

Ieri noapte, în baza unor informaţii deţinute,  patrula intercomunala din cadrul Secţiei 3 Suteşti, care efectua serviciul pe raza comunei Amărăşti, a oprit pentru control pe D.J.677A un autoturism, condus de N. Ion, din comuna Girliciu, judeţul Constanţa. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital.

În ambele cazuri, pe numele  şoferilor ai fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS