Vâlcea: Peste 650 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în weekendPoliţiştii au desfăşurat în acest sfârşit de săptămână  activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, în aceste trei zile 434 poliţiştii, pe lângă dispozitivul curent, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală.

Astfel că, oamenii legii, în urma celor 135 de acţiuni organizate atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, au legitimat 1.235 de persoane şi au constatat 19 infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 677 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 281.345 de lei.


Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiştilor vâlceni. Aceştia au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice. Astfel că 43 conducători auto au fost  sancţionaţi cu măsura complementară de reţinute a permisului de conducere, iar altor 18 le-au fost reţinute certificatele de înmatriculare a autovehiculelor conduse.

În urma controalelor efectuate pe drumurile din judeţul Vâlcea, poliţiştii au  depistat 9 conducători auto are  au condus sub influenţa alcoolului(0,42 mg/l; 0,49mg/l, 0,66 mg/l, 0,87 mg/l), au condus un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere sau au condus un vehicul cu permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2018

Bătrână dispărută de acasă, găsită de poliţie la scurt timp

Polițiștii vâlceni au efectuat verificări pentru depistarea unei femei de 85 de ani, dispărută de la domiciliul din comuna Budești, la data de 19 septembrie. Pe 20 septembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu ...
21 septembrie 2018

Razie pe şoselele din Mehedinţi

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 septembrie 2018

Top