27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Paznicii verificaţi de poliţişti

Vâlcea: Paznicii verificaţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat pentru prevenire şi combatere a infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Sisteme de securitate din IPJ Vâlcea au desfăşurat azi noapte activităţi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici, fiind verificate 26 unităţi asigurate cu paza umană proprie sau prin societăţi specializate de pază. Acţiunea a avut ca scop verificarea   modului  de asigurare contra efracţiei a unităţilor, a modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea de către aceştia a sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie, portul uniformei de serviciu si a mijloacelor de autoapărare din dotare.
Au fost depistaţi 4 agenţi  de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, motiv pentru care se va lua măsura sancţionării contravenţionale.
De asemenea, la 2 unităţi nu a fost găsit personal de paza, urmând a se efectua verificări în acest sens şi a se lua măsuri faţă de personalul de pază sau conducerea unităţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS