Vâlcea: Un tânăr de 16 ani a dispărut de acasă

H


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat, pe 13 ianuraie, cu privire la faptul că Marin Hoarcă, de 16 ani, din comuna Galicea a plecat în data de 23 decembrie 2015 de acasă, a locuit la alţi localnici, iar în data 12 ianuarie a plecat din localitatea de domiciliu şi nu s-a mai întors. Tânărul nu este la prima plecare de acasă.

Poliţiştii au luat măsura punerii în urmărire naţională şi în continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru clarificarea situaţiei şi reintegrarea minorului în familie.

Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,59m, greutate 50 – 59 kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt.


Obiecte de îmbrăcăminte: hanorac din bumbac de culoare gri, blue-jeans de culoare bleumarin închis, pe cap purta o căciulă de culoare albastru, cu inscripţia ,,STEAUA’’, în picioare pantofi sport, tip adidas.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!


Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2017

Vâlcea: Două minore cercetate pentru furt din autoturisme

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cercetează două minore, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme. Miercuri, 18 octombrie, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 octombrie 2017

Top