11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Trei infracţiuni dintr-o lovitură

Vâlcea: Trei infracţiuni dintr-o lovitură

Nicolae C. , de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus ieri un autoturism pe DN 64 – Băbeni, iar la km. 99+210m, pe fondul consumului de alcool, a acroşat o femeie, de 44 de ani, care conducea o bicicletă, pe acostamentul drept, în acelaşi sens, purtând îmbrăcăminte reflectorizantă. Din accident a rezultat rănirea conducătoarei bicicletei, care a fost transportată la spital şi diagnosticată cu: fractură parietală şi contuzii umăr.

După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută, părăsind locul evenimentului, fiind identificat în jurul orei 19.00, de către poliţişti rutieri vâlceni.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, având o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsire a locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS