scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Vâlcea: Accident mortal la ŞirineasaUn bărbat din Slătioara, judeţul Vâlcea, a murit ieri în timpul unui accident rutier.

T. Alexandru, de 22 de ani, din comuna vâlceană Slătioara, a condus ieri un autoturism pe raza comunei Şirineasa şi pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi timp ploios, a acroşat în partea spate, un alt autoturism, care se afla parcat pe acostamenul din dreapta, în afara părţii carosabile, cu aceeaşi direcţie de mers.


În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei şi vătămarea corporală uşoară a lui T. Constantin, de 24 de ani, din comuna Slătioara, pasager dreapta faţă, fiind diagnosticat cu escoriaţii partea frontală. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 noiembrie 2017

Vâlcea: Poliţiştii au ajutat o familie nevoiaşă

Polițiștii vâlceni s-au deplasat din nou, ieri, în comuna Făurești, pentru a aduce un strop de speranță și bucurie unor familii mai puțin norocoase. În luna octombrie, mai mulți polițiști ai I.P.J.Vâlcea au pus mână de la mână pentru a

Sumarul ediției de duminică, 19 noiembrie 2017

Top