14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi în flagrant în timp ce făceau o tranzacţie cu droguri

Vâlcea: Prinşi în flagrant în timp ce făceau o tranzacţie cu droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat, ieri seară, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe grame de cannabis.

În seara zilei de 22 octombrie, poliţiştii B.C.C.O. Piteşti – S.C.C.O Vâlcea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au prin în flagrant mai multe persoane cu preocupări în domeniul traficului ilicit de droguri de risc. Astfel, a fost urmărită, tranzacţia dintre un bărbat de 29 de ani şi un alt tânăr, de 24 de ani, cunoscut consumator de droguri, dintr-un restaurant din municipiul Rm. Vâlcea. După efectuarea tranzacţiei, clientul a fost identificat şi percheziţionat corporal, fiind găsit asupra lui un gram de cannabis, ambalat într-o folie de staniol în formă sferică. De asemenea, vânzătorul a fost urmărit până la reşedinţa acestuia. Poliţiştii au efectuat două percheziţii atât la domiciliul, cât şi la reşedinţa tânărului de 29 de ani. În urma percheziţiilor, au fost găsite alte 3 grame de cannabis, în frigider, ambalate într-o folie de staniol, în formă sferică şi introduse în cutiuţe din plastic de formă ovală, folosite pentru ambalarea jucăriilor din dulciuri. Ulterior, persoanele implicate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea în vederea audierii. Faţă de bărbatul de 29 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al S.R.I.. La activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările sunt continuate faţă de cei în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS