11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Trimişi în judecată pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri

Vâlcea: Trimişi în judecată pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri

C. Liliana, de 45 de ani, G. Florică, de 42 de ani, ambii din comuna Valea  lui Traian şi N. Iosif, de 44 de ani, din municipiul Piteşti au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la înşelăciune.
Cercetările au fost demarate după depunerea în luna septembrie 2012 a unor sesizări privind comiterea infracţiunii de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată de către administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Aceştia erau bănuiţi  că în cursul lunii septembrie 2012 utilizând nume şi calităţi mincinoase au achiziţionat produse electrocasnice şi obiecte de mobilier, pentru care au emis un ordin de plată falsificat, şi au înlesnit transportul şi valorificarea produselor achiziţionate.
În urma  materialului probatoriu în cauză, s-a stabilit faptul că  faptele comise de către aceştia întrunesc elementele constitutive a infracţiunii de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată , respectiv complicitate la înşelăciune,  motiv pentru care a fost trimis în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS