10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltFapte antisociale sancţionate de jandarmii olteni

Fapte antisociale sancţionate de jandarmii olteni

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat, în perioada 29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019, pe raza judeţului, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Jandarmii au acționat în sistem integrat pentru prevenirea faptelor antisociale și soluționarea în mod operativ a sesizărilor primite din partea cetățenilor.
Pe timpul misiunilor executate, jandarmii olteni au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Valoarea amenzilor este în cuantum de 1000 de lei.
De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 10 infracţiuni, cu 10 autori identificaţi pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și au confiscat aproximativ 928 de articole pirotehnice.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS