21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO nouă groapă pe podul peste râul Olt îngreunează traficul la Slatina

O nouă groapă pe podul peste râul Olt îngreunează traficul la Slatina

Pe podul Olt, care este inclus într-un proiect de reparații capitale, a mai apărut o groapă, obligându-i pe administratori să ia măsuri de urgență.

În acest an s-a mai acționat în câteva rânduri pentru „cârpirea“ mai multor gropi apărute în carosabil pe podul peste râul Olt (construit în 1891), la Slatina, iar astăzi a apărut din nou un astfel de obstacol în calea șoferilor.
„Avem o groapă în formare pe deschiderea cinci, partea dreaptă, podul peste Olt, la Slatina, vom aplica măsura de semnalizare și balizare a gropii respective, cu restricția aferentă, și în perioada următoare, după oprirea precipitațiilor, vom pune o placă metalică provizorie pentru a se putea circula normal“, a declarat directorul Secției Drmuri Naționale Slatina, Adrian Motorga.
Directorul a mai precizat că s-a dat ordinul de începere pentru proiectarea lucrărilor privind repararea capitală a podului, proiectare care va dura trei luni, astfel că în primăvara anului viitor se vor putea începe lucrările, pe perioada acestora traficul fiind deviat pe o altă rută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS