5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOltean cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Oltean cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Polițiștii rutieri din Corabia fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, în urma producerii unui accident rutier.

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna Studina, s-a prezentat, ieri, la o unitate spitalicească, fiind diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea.
În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Studina, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, un bărbat, de 39 de ani, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului.
În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS