16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un sătean din Morunglav și-a înjunghiat iapa pentru că nu a mai putut urni din loc o căruță încărcată cu nisip

Olt: Un sătean din Morunglav și-a înjunghiat iapa pentru că nu a mai putut urni din loc o căruță încărcată cu nisip

Fapta unui săten din localitatea olteană Morunglav a oripilat internetul. Acesta a fost filmat în timp ce a omorât fără milă o iapă, care avea în pântece un mânz, iar imaginile au fost făcute publice

Un bărbat în vârstă de 48 ani și-ar fi omorât iapa care purta în pântece un mânz, după ce aceasta nu a mai reușit să tragă o căruță încărcată cu nisip. Fapta s-a petrecut într-un sat din Bobicești, protagonist fiind, în schimb, un bărbat din comuna vecină, Morunglav. Bărbatul ar fi înhămat la căruță iapa care-i aparținea fiului său și a pornit-o spre albia Oltețului, de unde a vrut să aducă acasă nisip. A încărcat căruța, însă iapa nu a mai reușit să o urnească din loc, nisipul fiind ud și deosebit de greu. Furios, bărbatul a înjunghiat, pur și simplu, animalul, martorii la scenă, care au postat ulterior pe Facebook fotografii și comentarii, relatând că au fost impresionați de chinul mânzului din pântece.
„Mai avea și mânz în burta. Când am ajuns eu acolo iapa era moartă și se vedea cum se zbătea mânzu în burtă, îi umbla burta la iapă de ziceai că vrea ea să plece“, a postat cineva un comentariu la fotografiile care au ajuns pe un cont de Facebook. „Ăsta trebuie și el schingiuit, poate ajunge pe mână poliției, că o merită din plin“, a fost un alt comentariu, din șirul de comentarii desprinzându-se ideea că făptașul și-ar agresa, de altfel, și membrii familiei.
Martorii au anunțat poliția, care cercetează cazul. „Polițiștii Secției de poliție Rurală Bobicești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omorâre a animalelor cu intenție, urmând a se stabili în ce împrejurări s-a produs fapta“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS