8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(Video) Olt: Accident în lanţ în Balş. Traficul este îngreunat

(Video) Olt: Accident în lanţ în Balş. Traficul este îngreunat

 

UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor, tirul a oprit pentru a da prioritate de trecere unui pieton care traversa pe zebră, iar autoturismul şi cele două autoutilitare nu au păstrat distanţa corespunzătoare şi au intrat una în cealaltă. Două persoane, din autoturismul care a lovit primul tirul, au fost transportate la spital, însă nu au rămas inetrnate.


Un accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare, un tir și un autoturism, a avut loc, în această dimineaţă, pe DN65, în Balş. Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime încarcerate, însă este posibil ca două persoane să fie transportate la spital. Traficul se desfăşoară cu dificultate în Balş.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers.
Cele patru vehicule se deplasau pe directia Slatina – Craiova. Momentan se circula alternativ, pe un singur sens. Poliţiştii se află la faţa locului pentru fluidizarea traficului“, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS