7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Trei tineri, răniţi într-un accident rutier

Olt: Trei tineri, răniţi într-un accident rutier

Trei tineri au fost protagoniştii unui accident spectaculos petrecut azi noapte în comuna Ianca, la limita județelor Olt și Dolj. Şoferul autoturismului Audi, în vârstă de 18 ani, din comuna Ianca, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor. În urma accidentului el a rămas încarcerat. Pompierii Gărzii Vișina au acţionat cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, la faţa locului fiind trimise și trei echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Olt și Dolj. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului.
Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice și lombare și a fost transportat la Spitalul Corabia.
Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluați, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier, de echipajele SAJ Dolj și transportați la Spitalul Dăbuleni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS