12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUn bărbat mort şi o femeie rănită grav, în urma unui accident pe DN64

Un bărbat mort şi o femeie rănită grav, în urma unui accident pe DN64

Un grav accident de circulaţie a avut loc, pe DN64, între localitățile Caracal și Dobrosloveni. Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie a rămas încarcerată şi a fost rănită grav.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul Național 64, între localitățile Caracal și Dobrosloveni, la un accident rutier. În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-fata al autoturismului, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit decedat. Femeia aflată la volanul autoturismului, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsită încarcerată, conștientă. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale, cu fractură la membrul inferior stâng, traumatism toracic, traumatism lombar și multiple excoriații. Pacienta a fost transportată la CPU Caracal.

Potrivit IPJ Olt, şoferiţa de 54 de ani, din Slatina, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o autoutilitară care circula regulamentar. Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa bauturilor alcoolice. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS