Olt: Brebeni şi Ipoteşti, zone speciale de siguranţăÎn perioada 15 octombrie -13 noiembrie, pe raza comunelor Brebeni și Ipotești va fi instituită zonă de siguranță publică. Efective sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sprijinite de cele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova vor acționa în această zonă.

În urma analizei evenimentelor produse pe raza de competență a Secției de Poliție Rurală Coteana, a reieșit faptul că, în comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina, în vederea prevenirii oricăror fapte ce aduc atingere siguranței participanților la traficul rutier.


Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată, se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm.

Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 noiembrie 2018

Replica omului de afaceri Gigel Roşianu

Într-un drept la replică trimis GdS prin intermediul avocatului său, omul de afaceri Gigel Roşianu precizează că nu a discutat cu agentul de poliţie Dorin Petcu despre suspendarea din funcţie a şefului Parchetului Judeţean şi nici nu este ...

Sumarul ediției de luni, 19 noiembrie 2018

Top