9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Brebeni şi Ipoteşti, zone speciale de siguranţă

Olt: Brebeni şi Ipoteşti, zone speciale de siguranţă

În perioada 15 octombrie -13 noiembrie, pe raza comunelor Brebeni și Ipotești va fi instituită zonă de siguranță publică. Efective sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sprijinite de cele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova vor acționa în această zonă.

În urma analizei evenimentelor produse pe raza de competență a Secției de Poliție Rurală Coteana, a reieșit faptul că, în comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina, în vederea prevenirii oricăror fapte ce aduc atingere siguranței participanților la traficul rutier.

Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată, se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm.

Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS