11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi tineri acuzați de trafic și consum de droguri au fost arestaţi preventiv

Olt: Doi tineri acuzați de trafic și consum de droguri au fost arestaţi preventiv

Doi tineri de 19, respectiv 21 ani, au fost reținuți, luni, după ce polițiștii din Corabia au descoperit în mașina lor zeci de plicuri cu substanțe interzise, marți, 9 octombrie, fiind arestați preventiv.
Polițiștii din Corabia au oprit în trafic autoturismul condus de un tânăr de 21 ani, din Izbiceni, în autoturism aflându-se trei pasageri. În urma controlului polițiștii au găsit 88 de pachete din hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri, după această descoperire polițiștii anunțându-și colegii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 de pachete ce conțineau fragmente vegetale uscate.

„În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, de 21 și de 19 ani. În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați Tribunalului Olt, împotriva acestora fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive“, a transmis IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS