14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Anchetă deschisă după ce o fetiţă ar fi fost agresată la o grădiniță din Caracal

Olt: Anchetă deschisă după ce o fetiţă ar fi fost agresată la o grădiniță din Caracal

Polițiștii din Caracal s-au autosesizat după ce pe un grup de Facebook o persoană a postat o fotografie cu mâna unui copil marcată de o vânătaie, dar și informația că vânătaia s-ar fi făcut în urma purtării abuzive a educatoareiu faţă de copil..
Fetița de 3 ani urmează cursurile Grădiniței cu Program Prelungit n.r. 3 din Caracal, aflată în subordinea Școlii nr. 7.
„Nu vă pot da prea multe amănunte, este o anchetă în curs, e o sesizare a unui părinte, cred că mai mult e vâlva. E o anchetă în desfășurare. Părintele sesizează ceva, să vedem dacă se confirmă sau nu. Habar n-am cum s-a întâmplat, pe noi nu ne-a sesizat. Eu constat că e o anchetă a poliției în desfășurare acum“, a declarat directorul adjunct al Școlii nr. 7 Caracal, Daniel Dinu.
„În urma unor informații apărute în mediul on-line, despre o fetiță de 3 ani care ar fi fost agresată de educatoarea sa, polițiștii din cadrul Poliției orașului Caracal s-au sesizat din oficiu efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și loviri sau alte violențe“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Părintele care a postat fotografia a șters între timp mesajul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS