16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident pe DJ 546, în localitatea Comani. Trei persoane au ajuns la spital

Olt: Accident pe DJ 546, în localitatea Comani. Trei persoane au ajuns la spital

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina și Gărzii Stoenești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 05.00, pe DJ 546, în localitatea Comani, la un accident rutier.

Potrivit ISU Olt, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. La sosirea echipajelor, nu au fost găsite persoane încarcerate, toate cele cinci persoane fiind conștiente, dar trei dintre ele au avut nevoie de spitalizare.

Echipajele medicale au transportat la UPU Slatina trei persoane: un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Comani, șofer al unuia dintre autoturisme, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, cu traumatism cervical și excoriații la membrele superioare, și o femeie, în vârstă de 19 ani, tot din localitatea Comani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la membrul inferior drept, după cum a mai menţionat sursa citată.

În urma cercetării la faţa locului, politistii oraşului Drăgăneşti-Olt au stabilit faptul că un barbat, de 24 de ani, din Drăgăneşti-Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Drăgăneşti-Olt către Slatina, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrand în colziune cu acesta.

Potrivit poliţiştilor, în urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto de 24 de ani a rezultat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De menţionat că toate persoanele rănite în accident şi transportate la spital erau din maşina lovită de bărbatul de 24 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS