8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlteni prinşi băuţi la volan

Olteni prinşi băuţi la volan

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Deveselu au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au condus conducătorul auto la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Acționând, ieri, pe raza comunei Brebeni, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe raza comunei Teslui, un bărbat, de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat, pe raza localității, un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele şoferilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS