6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(VIDEO) Olt: Accident cu o victimă încarcerată la Stoeneşti

(VIDEO) Olt: Accident cu o victimă încarcerată la Stoeneşti

Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe DE 70, în comuna Stoeneşti, judeţul Olt, după ce un autoturism şi o autoutilară s-au ciocnit violent. La faţa locului au acţionat pompierii din cadrul Gărzii Stoenești, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt pentru descarcerarea şoferului autoturismului. La sosirea echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 60 de ani, din orașul Drăgănești Olt, a fost găsit încarcerat, dar conștient. Pentru extragerea bărbatului, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.
Pacientul a fost preluat, conștient, cu fractură la membrul superior stâng și suspiciune de fractură la membrele inferioare, de echipajele medicale și transportat la CPU Caracal.
Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara, nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital. Poliţiştii olteni au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii coliziunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS