Olt: Oaspeți belgieni la Centrul Social Multifuncțional pentru copii dezavantajați din GrădinariCentrul social multifuncțional pentru copii dezavantajați din Grădinari, județul Olt, al Arhiepiscopiei Craiovei, a fost vizitat perioada aceasta de un grup de tinere cercetașe ale organizaței belgiene ,,Jeunes en Roumanie”, aflate în tara noastră într-un schimb de experiență.

Cu acest prilej, au vizitat Centrul, au fost familiarizate cu activitățile desfășurate, participând cu entuziasm la o parte dintre acestea, au schimbat impresii cu beneficiarii și specialiștii Centrului Social.


„La final, tinerele cercetașe au primit cadou un mic program artistic susținut de beneficiarii Centrului, program care a constat în interpretarea de dansuri tradiționale și cântece românești A fost o experiență plăcută și benefică atât pentru beneficiarii, specialiștii și voluntarii prezenți, cât și pentru oaspeții noștri care s-au declarat plăcut impresionați de calitatea activităților oferite de Centru, de echipa de specialiști și de baza materială oferită beneficiarilor”, a subliniat pr. Costea Romică, coordonatorul Centrului social din Grădinari al Arhiepiscopiei Craiovei.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 decembrie 2018

Alertă de călătorie în Bulgaria

Institutul de Meteorologie şi Hidrologie din Bulgaria a anunţat că pentru marţi sunt prognozate precipitaţii mixte, sub formă de ploaie (până la 20 – 25 litri pe metru pătrat) şi ninsoare (strat de zăpadă de 5 – 10 cm) în

Sumarul ediției de miercuri, 19 decembrie 2018

Top