Olt: Prins la doi ani şi jumătate după ce a violat o bătrână. Între timp, femeia a muritPolițiștii olteni au reușit prinderea unui bărbat bănuit de viol și violare de domiciliu, care s-a sustras urmăririi penale doi ani și jumătate. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani din comuna Studina, județul Olt, care este bănuit că în noaptea de 11/12 ianuarie 2016, ar fi intrat în locuința unei femei în vârstă de 82 de ani, din localitate, pe care ar fi violat-o. După comiterea faptei, acesta s-a sustras urmăririi penale, fiind identificat miercuri, 20 iunie, pe raza comunei Studina, ocazie cu care a fost reținut de polițiști. Joi, 21 iunie, Judecătoria Corabia a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol.

Bărbatul, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din structura Inspectoratului de Poliție al Județului Olt. În toată această perioadă cât nu a fost găsit, spun anchetatorii, bărbatul a lucrat ca cioban la diverse stâne, unele din alte zone ale țării, reușind de fiecare dată să scape de polițiști.

În localitatea Studina, însă, după evenimentul petrecut s-a creat o stare generalizată de teamă. Femeile în vârstă, care locuiau singure, au înnoptat câte două-trei, de teama unui eveniment similar. Victima bărbatului, la acel moment în vârstă de 86 ani, a decedat între timp, însă nu ca urmare a violului.


Surse din cadrul comunei spun că o altă femeie, mai tânără, a fost de asemenea „vizitată“ de bărbat și agresată fizic, fără să se ajungă la viol. Femeia l-ar fi recunoscut pe bărbat, însă polițiștii nu au reușit să-l prindă. „Femeia s-a speriat atât de tare încât nu mai locuiește în comună, s-a mutat în București. A fost urât, a bătut-o, a dat-o cu capul de pereți…“, povestesc oamenii din Studina, care spun, de asemenea, că bărbatul nu s-a sfiit, în această perioadă, să-și facă apariția, în mai multe rânduri, în localitate. Acesta provine dintr-o familie de oameni liniștiți, care, și aceștia, se plângeau că au viață grea cu tânărul.Comenteaza acum

Alte stiri

15 noiembrie 2018

Bărbat din Craiova, anchetat pentru furt de bijuterii în Gorj

Un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, este cercetat de poliţiştii gorjeni. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 6 noiembrie, acesta ...

Sumarul ediției de duminică, 18 noiembrie 2018

Top