Olt: Patru persoane de 100 de ani, sărbătorite la Centenar



Patru persoane din judeţul Olt născute în 1918, anul Marii Uniri, au fost felicitate miercuri de către prefectul Petre Silviu Neacşu şi şefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Miercuri, 13 iunie, s-a desfășurat în judeţul Olt campania Ministerului Afacerilor Interne „O viaţă cât un centenar“, prin care se dorește aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri, iar patru olteni împlinesc în acest an 100 de ani de existență. „Am fost onorați să îi vizitam pe cei patru centenari din județul Olt – doamnele Petrișor Sofia, din comuna Slătioara, și Stoicescu Sorana-Venera, din municipiul Caracal și domnii Burcioiu Gheorghe, din comuna Bărăști și Otea Vergil, din comuna Ianca“, a declarat Petre Silviu Neacşu.

Centenarii au fost sărbătoriți împreună cu familiile lor şi au primit un steag tricolor, o insignă omagială, mesajul ministrului afacerilor interne cu ocazia împlinirii a 100 de ani și un tort aniversar.



Comenteaza acum

Alte stiri

14 august 2018

Dolj: Accident rutier cu patru răniți la Motoci

Un bărbat care conducea un auto pe DN 65C, prin Motoci, nu s-a asigurat la efectuarea virajului stânga și a fost lovit de o altă mașină care circula din sens opus. În urma accidentului au rezultat patru victime, șoferii și

Sumarul ediției de vineri, 17 august 2018

Top