8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltElevii de gimnaziu din Slatina se luptă din nou pentru excursia la Disneyland Paris

Elevii de gimnaziu din Slatina se luptă din nou pentru excursia la Disneyland Paris

În școlile gimnaziale din Slatina va avea loc, joi, 7 iunie 2018, ora 12,30, competiția pentru desemnarea câștigătorilor concursului „Disney Cup“ care are drept premiu o excursie la Disneyland, în Franța.
 
Competiția este organizată de 12 ani de Primăria Slatina, iar elevii din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a  cu cel mai mare punctaj din fiecare școală (la punctaje egale se face baraj) câștigă o excursie la Paris, în vacanța de vară. Subiectele vor fi concepute la nivelul inspectoratului Școlar Județean Olt, cu întrebări din conținutul mai multor discipline.  Vor fi 40 de întrebări tip grilă, timpul alocat rezolvării fiind 20 de minute.
Unitățile școlare unde se va derula concursul vor asigura săli de clasă și personal pentru buna desfășurare a competiției. Anunțarea câștigătorilor va fi făcută în termen de 15 zile de la derularea concursului atât pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina (https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina), dar și în mass-media“, a anunțat Primăria Slatina.
La ediția din acest an s-au înscris 1.144 de elevi, suma alocată organizării excursiei la care vor participa câte trei elevi din fiecare școală fiind de 225.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS