15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbat dispărut din Centrul de Îngrijire și Asistență din Slatina

Olt: Bărbat dispărut din Centrul de Îngrijire și Asistență din Slatina

Un bărbat domiciliat în Slatina a dispărut, marți, 22 mai 2018, din Centrul de Îngrijire și Asistență din Slatina, poliția, familia, dar și personalul DGASPC Olt începând căutările.

Bărbatul ar fi plecat marți, 22 mai 2018, în jurul orelor 12,00, din Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina în care ajunsese luni, 21 mai 2018. „Şeful de centru a anunţat că bărbatul a dispărut şi imediat s-a declanşat procedura noastră, a fost anunţată poliţia, personalul din centru şi personalul DGASPC a început căutările, acoperind tot oraşul. Bărbatul era puţin dezorientat când a plecat, era şi de puţin timp la noi în centru“, a declarat Ioana Ciobanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt.
Familia și-a dat acordul ca semnalmentele bărbatului să fie făcute publice. „La data plecării, 22 mai a.c., acesta era îmbrăcat în trening din fâș bleumarin, pantaloni cu dungi portocalii, șapcă gri, fiind încălțat cu o pereche de papuci din cauciuc. Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, greutate 63 kg, ochi căprui, păr grizonat, prezentând calviție parțială“.
Cei care l-au văzut sau pot oferi informații despre dispariție sunt rugați să apeleze 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS