Olt: Bărbat în stare gravă la spital, după ce a dat foc la casă și s-a autoincendiat

Autori


Un bărbat în vârstă de 48 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, după ce a dat foc locuinței, dar și hainelor pe care le purta. Evenimentul s-a petrecut în localitatea olteană Valea Mare, bărbatul locuind împreună cu mama sa, în vârstă de 70 ani, care de asemenea a fost transportată la spital, suferind un atac de panică.

La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului Slatina, iar în sprijinul lor au intervenit și membrii unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit. Fiul proprietarei a fost găsit în afara locuinței, conștient, cu arsuri de gradele II și III pe circa 75% din suprafața corporală. (…) Au ars acoperișul casei pe circa 25 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este acțiune intenționată (autoincendiere)“, a declarat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu.


Bărbatul și mama sa au fost inițial transportați al Spitalul Județean de Urgență Slatina, ulterior bărbatul fiind transferat în stare gravă la un spital din București.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2018

Gorj: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie a fost rănită de o maşină pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu. Accidentul rutier s-a produs miercuri, iar poliţia a fost alertată după ce victima a ajuns la spital. În urma cercetărilor efectuate de polițiști la

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 septembrie 2018

Top