6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Arestat preventiv pentru trafic li cinsum de droguri

Olt: Arestat preventiv pentru trafic li cinsum de droguri

Polițiștii S.C.C.O. Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritoarial Olt, au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuită de trafic și consum de droguri. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Caracal, la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.
În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, o pungă seminţe canabis și un cântar electronic.
Bărbatul, de 28 de ani, a fost condus pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.
În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal. Împotriva bărbatului a fost dispusă arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
În cadrul acestei acţiuni au fost angrenaţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS