Crimă la Brastavățu, un bărbat și- a ucis mamaO crimă oribilă s-a comis în această dimineață în localitatea Brastavățu din județul Olt.

Un bărbat și-a ucis mama, după care a dat foc casei în care locuia împreună cu aceasta. După comiterea crimei ar fi pătruns și în casa unnei vecine, pe care a rănit-o cu un cuțit. „Prea multe nu știu ce aș putea să vă spun. Un nenorocit, că altfel n-aș putea să spun, și-a ucis mama, a dat foc la casă și a intrat și peste o vecină și a înjunghiat-o“, a spus primarul localității Brastavățu, Cici Constantin Oprea. Știre în curs de actualizare.

Update:


O femeie în vârstă de 66 ani, a fost transferată de la Cpu Caracal, la Craiova, aflandu-se în stare gravă. Barbatului i se sutureaza ranile provocate în incercarea de a-si pune capăt zilelor, fiind transportat cu ambulanta la Cpu.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 septembrie 2018

Gorj: Accident rutier – Ciuperceni

Un bărbat de 35 ani, din Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Ciuperceni, din cauza neatenției, nu a observat la timp o căruță tractată de un tractor, intrând în coliziune cu acesta. In urma evenimentului a

Sumarul ediției de marţi, 25 septembrie 2018

Top