7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(VIDEO) Urmărire ca-n filme pe străzile Slatinei, un șofer fără permis avariind patru autoturisme

(VIDEO) Urmărire ca-n filme pe străzile Slatinei, un șofer fără permis avariind patru autoturisme

Un tânăr care conducea fără permis o mașină înmatriculată în Bulgaria a ajuns încătușat la sediul poliției Slatina, duminică-seara, 25 martie, după o urmărire ca-n filme.

Un echipaj de la Ordine Publică, care, potrivit anumitor informații, avea cunoștință de faptul că șoferul nu deține permis, l-a somat pe tânăr să oprească. Tânărul, în vârstă de 22 ani, nu s-a supus somației, ba, mai mult, efectuând manevra de mers înapoi, a încercat să scape de polițiști, totul petrecându-se pe strada Arcului din Slatina. A reușit însă doar să avarieze patru autoturisme, mașina pe care o conducea fiind imobilizată de echipajele sosite în ajutor. Tânărul șofer a fost încătușat și condus la secție.
„Polițiștii au efectuat semnalul de oprire unui tânăr, care conducea un autoturism pe strada Arcului din municipiul Slatina. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar, efectuând manevră de marșarier, acroșând patru autoturisme parcate și provocând pagube materiale. Erau două persoane în autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, în vârstă de 22 de ani, din Slatina, nu deține permis de conducere“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, insp. principal Alexandra Dinu.
Șoferul a fost testat pentru a se constata dacă a consumat și băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. Acum este cercetat pentru conducere fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS