9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Două accidente petrecute la interval scurt de timp, cinci tineri în stare gravă

Olt: Două accidente petrecute la interval scurt de timp, cinci tineri în stare gravă

Cinci tineri implicați în două accidente produse sâmbătă, 10 martie 2018,  pe raza județului Olt, sunt în stare gravă la spital. Ambele accidente s-au produs în zona Balș, unul chiar la ieșirea din localitate, spre Slatina, cel de-al doilea, în localitatea Bobicești.
 
Echipajele de intervenție ale ISU Olt au fost solicitate mai întâi pentru un accident produs sâmbătă după-amiază, 10 martie 2018, la ieșirea din orașul Balș, spre Slatina. O mașină s-a răsturnat pe carosabil, a ajuns apoi pe câmp și a revenit pe drum, trei tineri fiind răniți grav. Victimele – șoferul, un tânăr de 26 ani, un alt băiat, în vârstă de 22 ani, și o fată, de 20 ani, toți din Balș – au fost transportate mai întâi la Spitalul Orășenesc Balș, ulterior șoferul, politraumatizat, fiind transferat la Spitalul de Urgență Craiova, iar celelalte două victime, la Spitalul Județean Slatina.
În timpul în care echipajele se aflau încă la spitalul din Balș, s-a anunțat prin 112 un al doilea accident. „La scurt timp de la producerea primului accident, echipajul SMURD Balș și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în localitatea Bobicești, la un accident de moped. În accident nu au fost implicate alte autovehicule. Două femei, ambele în vârstă de 30 ani, din localitatea Bobicești, au fost rănite în urma evenimentului“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu. Cele două femei au fost preluate cu diagnosticul „traumatism la membrul superior drept și excoriații la genunchiul stâng“, respectiv „traumatism cranio-cerebral, traumatism lombar și dureri la membrele inferioare“. Victimele au fost transportate la spitalul din Balș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS