21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Șofer cercetat sub control judiciar, după ce a încercat să mituiască un polițist

Olt: Șofer cercetat sub control judiciar, după ce a încercat să mituiască un polițist

Un șofer din Buftea a încercat să mituiască un polițist care i-a transmis că îi va reține plăcuțele de înmatriculare, pentru că nu deține poliță RCA valabilă.
Șoferul, un bărbat de 46 ani, domiciliat în Buftea, județul ilfov, a fost oprit joi, 8 martie 2018, în municipiul Slatina de un agent de la Biroul Rutier. Verificând actele, polițistul a constatat că șoferul nu avea polița RCA valabilă, așa că l-a anunțat pe șofer că îi vor fi reținute plăcuțele de înmatriculare. Șoferul i-a întins atunci agentului o bancnotă de 100 lei, doar că polițistul a anunțat procurorii, în prezent bărbatul fiind cercetat sub control judiciar.
„În fapt, s-a reţinut că la data de 08.03.2018, inculpatul C.R.R. a fost oprit în trafic, pe raza mun. Slatina, de către un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier, iar în momentul în care i s-a comunicat că îi vor fi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa, întrucât nu avea o asigurare de răspundere civilă valabilă, a introdus o bancnotă de 100 lei, în buzunarul uniformei de serviciu a agentului de poliţie, acesta refuzând primirea banilor“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS