16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltInfirmierul care s-a sinucis după ce a ucis o asistentă la Spitalul Judeţean Slatina, înmormântat fără slujbă

Infirmierul care s-a sinucis după ce a ucis o asistentă la Spitalul Judeţean Slatina, înmormântat fără slujbă

Criminalul de la Psihiatria Slatina, Gheorghe Ghenea, a fost înmormântat marţi, în comuna natală Brebeni, din judeţul Olt, fără slujbă, având în vedere că acesta şi-a luat viaţa după ce a ucis-o pe asistenta Ramona Cosmescu, iar Biserica nu admite slujbe în astfel de cazuri.

Potrivit Mediafax, zeci de persoane au venit, marţi, în curtea natală a infirmierului de la Psihiatrie. Trupul neînsufleţit al lui Ghenea a fost luat de familie, luni, de la Morga Slatina. El a fost înmormântat fără slujbă.

Rudele lui Ghenea susţin că relaţia pe care acesta o avea cu asistenta Ramona Cosmescu era de cel puţin opt ani. Oamenii o acuză pe femeie că voia să „îl facă de bani”.

„Cu această asistentă avea o relaţie de 8 ani şi ştia toată lumea. S-au despărţit şi s-au împăcat tot timpul. El a mai avut o relaţie cu cineva de acolo, dar nu ştiu dacă tot cadru medical sau pacientă, dar nu a ţinut mult. Ea a vrut să îl facă de bani, iar el nu a suportat”, a declarat naşul lui Ghenea.

Biserica spune despre sinucidere că este un păcat foarte grav, şi asta deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu, iar necredinţa şi deznădejdea sunt păcate despre care Sfânta Scriptură spune că nu se vor ierta.

De asemenea, potrivit Bisericii, o persoană care îşi ia viaţa nu poate avea parte de o slujbă de înmormântare, decât dacă aceasta nu se afla în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul săvârşirii faptei.

Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis o asistentă, sâmbătă noaptea, după care s-a sinucis, cei doi având o relaţie personală şi motivul fiind gelozia. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gazeta Nouă, că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat, pe la ora 1.00. Au blocat uşa cu un pat, iar pe la 1.30, colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze.

Au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului. Femeia lucra din 2002 la Spital Slatina, iar bărbatul din 1994.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS