8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbaţi arestaţi pentru trafic de minori

Olt: Bărbaţi arestaţi pentru trafic de minori

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt cercetează 2 bărbați din Caracal, pentru trafic de minori. Cei doi au fost reținuți și ulterior arestați preventiv. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat, marţi, doi bărbați, de 42 și de 28 de ani, ambii din municipiul Caracal, cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori.
În fapt, bărbatul de 28 de ani este bănuit că, în cursul lunii septembrie 2017, ar fi recrutat o minoră, de 15 ani, pe care ar fi transportat-o în Spania și ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituţiei, până în luna ianuarie 2018.
Celălalt bărbat este bănuit că, în cursul lunii ianuarie 2018, ar fi recrutat-o pe aceeaşi minoră, cu intenţia de a o exploata sexual în municipiul Caracal, județul Olt.
Pe numele celor doi a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de minori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS