11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOltence prinse furând curent electric

Oltence prinse furând curent electric

Jandarmii olteni au sprijinit, marți, reprezentanții Distribuției Energie Oltenia în organizarea și desfășurarea unor acțiuni de inspecție și control în vederea depistării și instrumentării în teren a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice ( consumul fraudulos prin sustragere de energie electrică).
Pe timpul acțiunilor desfășurate în comun, au fost constatate următoarele :
P.M., de 33 de ani, a fost depistată la locuinţa din comuna Fălcoiu, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric.
M.N., de 25 de ani, a fost depistată la locuinţa din comuna Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric.
I.D., de 42 de ani, a fost depistată la locuinţa din com. Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric.
Jandarmii au legitimat persoanele în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS