22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Pieton rănit grav pe o trecere de pietoni din Slatina

Olt: Pieton rănit grav pe o trecere de pietoni din Slatina

Un bărbat în vârstă de 70 ani a ajuns la spital, marți, după ce un șofer l-a accidentat pe o trecere de pietoni din Slatina.

Evenimentul s-a produs pe o trecere de pietoni din partea de jos a orașului, pe strada Tudor Vladimirescu, la nici o săptămână de când o tânără de 25 ani a suferit o fractură de bazin, accidentată tot pe o trecere de pietoni din Slatina.
„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat de 33 ani, din Slatina, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina, a acroșat un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu.
„Paramedicii au găsit pacientul, în vârstă de 70 ani, din municipiul Slatina, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, dureri la umărul drept și membrul inferior drept“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS