6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi tineri răniţi într-un accident la Şerbăneşti

Olt: Doi tineri răniţi într-un accident la Şerbăneşti

Pompierii SMURD Slatina au intervenit astăzi la un accident rutier, pe DJ 546 A, în localitatea Șerbănești. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doi tineri. Paramedicii au acordat îngrijiri medicale ambelor victime, șoferul autoturismului, în vârstă 19 ani, din comuna Șerbănești, care prezenta o plagă abdominală de circa șapte centimetri și pasagerul de pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, care prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă arcadă strângă, plagă occipitală și acuza dureri în zona toracică.
În sprijinul echipajului SMURD a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță care a preluat pacientul în vârstă de 19 ani.
Ambele victime, conștiente, au fost transportate la UPU Slatina.
Autoturismul era la circa 20 de metri de șosea, pe un teren agricol.
Politistii au cercetat imprejurarile producerii evenimentului rutier, stabilind faptul ca un tanar, de 19 ani, din comuna Şerbăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546 A, în afara localităţii Şerbăneşti, s-ar fi angajat intr-o depasire, pierzand controlul directiei de mers si rasturnandu-se in afara partii carosabile.
Cond auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauza se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătamare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS