16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: 14 agenţi şi-au început astăzi cariera în poliţie la IPJ

Olt: 14 agenţi şi-au început astăzi cariera în poliţie la IPJ

14 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, s-au prezentat miercuri, 27 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a fi repartizați pe posturi, anunţă IPJ Olt într-un comunicat.
Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cei 14 absolvenți ai școlii de poliție au fost avansați la gradul profesional de agent de poliție, aceștia venind în sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Dintre aceștia, 9 agenți de poliție își vor desfășura activitatea în structurile de ordine din cadrul polițiilor Slatina, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Piatra-Olt, Potcoava și Scornicești, ceilalți fiind repartizați către posturile de poliție comunale Baldovinești, Vlădila, Spineni, Priseaca și Găvănești, unde vor executa activități specifice pentru intervenția promptă la evenimente și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt le urează noilor agenți succes în activitatea profesională, putere de muncă, având convingerea că vor soluționa cu operativitate problemele întâmpinate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS