Olt: Braconieri audiați după ce au amenințat șase polițiști cu arme albe și acte de violență

Autori


Opt persoane din localitatea Osica de Sus, sat Tomeni, au fost încătușate și duse de polițiști la audieri în urma unei acțiuni desfășurate în această dimineață pe malul râului Olt, în zona barajului Ipotești.

Doi bărbați au fost inițial descoperiți la pescuit fără să dețină autorizație, în zona barajului Ipotești de pe râul Olt. În acțiune se aflau șase polițiști, însoțiți de reprezentanți ai AJVPS. Pescarii fără autorizație, vâzând că lucrurile se complică și că rămân fără uneltele de pescuit, și-au chemat în ajutor mai mulți prieteni, care au ajuns pe malul Oltului cu mai multe mașini.Polițiștii și reprezentanții AJVPS au fost amenințați cu arme albe de aceștia, fiind nevoiți să cheme întăriri. La fața locului au ajuns foarte repede polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) și forțe de intervenție ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt. „Persoanele au fost imobilizate, identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Slatina, fiind întocmite dosare penale pentru fapte de ultraj și braconaj piscicol“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, cms. Iulian Nicolae.


Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, procurorii făcând audieri în acest caz.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 decembrie 2017

Vâlcea: Produse petroliere confiscate de poliţişti

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au depistat pe raza comunei Fârtățești, un bărbat care transporta, cu un autoturism, 200 litri de produse petroliere. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 8 decembrie, polițiștii au oprit ...

Sumarul ediției de vineri, 15 decembrie 2017

Top