6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Opt permise de conducere reținute de către polițiștii rutieri într-o singură zi

Olt: Opt permise de conducere reținute de către polițiștii rutieri într-o singură zi

Sâmbătă, 18 noiembrie, polițiștii rutieri au continuat să fie prezenți pe drumurile din județul Olt, pentru a preveni și combate indisciplina manifestată de conducătorii auto în trafic, anunta Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt. Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, polițiștii au reținut opt permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Aparatul etilotest a indicat, în cazul celor opt persoane, concentrații de la 0,11 mg/l până la 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constat doua infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Astfel, polițiștii olteni au depistat pe raza comunei Fălcoiu, un bărbat, de 25 ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Compartimentului Rutier au depistat pe raza comunei Bîrza, un bărbat, de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea pe DJ 644, un autoturism cu plăcuțe cu numere provizorii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație era expirată din data de 29 octombrie. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS